O primărie din județul Timiș își suspendă programul de lucru cu publicul timp de o lună. "ÎNCHIS, cu excepţia înregistrării naşterilor, căsătoriilor şi deceselor", au anunțat reprezentanții Primăriei Moșnița Nouă.

Potrivit Mediafax, programul de lucru cu publicul se va relua abia în 15 ianuarie 2018. "Programul cu publicul este suspendat din data de 18 decembrie până în data de 15 ianuarie. Nu ţine foarte mult de noi treaba asta, ţine de programele pe care le avem implementate. Aceste programe sunt ţinute în mentenanţă de anumite firme din Baia Mare, care ne-au transmis că au nevoie pentru implementarea noilor programe de mai mult timp şi din cauza aceasta a trebuit oarecum voit-nevoit să ne conformăm", a explicat Florin Bucur, primarul comunei Moșnița Nouă.

Totuşi, acesta spune că angajaţii nu au liber, ci vor fi la serviciu în această perioadă, notează aceeași sursă.

"Noi suntem la serviciu, ce putem să facem este să ne reglăm şi noi situaţiile de sfârşit de an şi să ne pregătim pentru un nou început de an. Toată lumea lucrează, nu neapărat angajaţii nu vin la lucru. Toată lumea e la lucru. În registratură se preia corespondenţa, ceea ce mai putem, mai sprijinim, mai ajutăm, dar sunt departamente unde nu mai putem să lucrăm. În 15 ianuarie pornim programul cu publicul din nou. Ni s-a promis că poate şi mai repede se rezolvă, dar depindem, aşa cum spuneam, în special la taxe şi impozite, de aceste programe şi trebuie să aşteptăm până ei ne pun la punct cu tot ce înseamnă noul an. Dacă ne dau drumul mai repede, este posibil să pornim şi noi mai repede programul cu publicul", a mai spus primarul Florin Bucur.