Organizat ca de fiecare dată la jumătatea lunii octombrie, turneul internaţional de volei feminin dotat cu Cupa de Toamnă, s-a desfăşurat şi de această dată la sala de sport a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, cu echipe din România şi Serbia. Organizatoarea, prof. Rodica Sanislav, a propus de această dată două categorii, de speranţe şi mini volei.

Competiţia a avut caracter internaţional, prin participarea clubului OK Kikinda (Serbia).

La categoria speranţe au participat opt echipe, însă s-a impus prima echipă a celor de la OK Kikinda, care a învins în finală, cu scorul de 2-0, formaţia CSŞ "Avram Iancu" Ştei. În finala mică, LPS Cluj I a învins colega de club, LPS Cluj II, iar pentru locul V, echipa gazdă, a Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu", a învins cu 2-0, formaţia OK Kikinda II.

În fine, în meciul pentru locul al VII-lea, CSS LPS Bihorul Oradea a învins echipa Pro Volei Arad.

La minivolei au participat şase echipe, însă în finală s-au întâlnit LPS Cluj-Napoca şi OK Kikinda, victoria revenind echipei clujene, cu scorul de 2-0. În finala mică, Metalul Salonta a învins tot cu 2-0, echipa OK Kikinda II, pe locul V s-a clasat Adep Satu Mare, iar pe locul VI, gazdele de la Liceul "Onisifor Ghibu".

Competiţia a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor şi Asociaţia Sportivă "Ghibu" Oradea.