După mai bine de doi ani de anchetă, procurorii orădeni l-au trimis în judecată pe Răzvan Baba, un escroc dat în vileag de BIHOREANUL că se dădea producător de produse din sticlă securizată, încasând în avans banii pe bunurile ce-i erau comandate, dar fără să le mai livreze.

Fiu de funcţionar public şi nepot de primar, mai nou soţ şi tătic, Răzvan Baba acţiona în numele a două firme inactive - Dermata Vest SRL și Aspexmedia SRL - făcându-şi publicitate pe internet, de unde îşi culegea şi victimele, păcălind naivii să-i plătească în avans întreaga valoare a produselor, dacă voiau preţ redus.

Omul s-a ales cu dosar penal după apariţia articolului, anchetatorii găsind în total 16 păgubași, pe ultimul astă-primăvară. Altfel spus, în plină anchetă, în ciuda problemelor penale, Baba le-a dat cu tifla procurorilor şi a „agăţat” un nou credul pe Olx, reuşind să-l ușureze de 3.300 lei.

În total, paguba provocată de potlogarul trimis în faţa instanţei pentru înşelăciune în formă continuată se ridică la 47.580 lei și 2.000 euro. Și s-ar putea să mai crească fiindcă, zic sursele lui Bihorel, deşi aflat în judecată, Baba a dat o nouă lovitură, după acelaşi mod de operare, luând 1.500 lei avans de la patronul unei pizzerii din Sânmartin, pentru nişte geamuri termopan nelivrate.

La asemenea tupeu, Bihorel e convins că nici n-o să se oprească degrabă...