Desfăşurate la parcarea de la ERA Park, întrecerile celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de karting şcolar au reunit în perioada 28-29 iunie 102 concurenţi proveniţi din 22 de judeţe ale ţării. Printre aceştia s-au aflat şi câţiva orădeni, de la Palatul Copiilor şi Elevilor, pregătiţi de instructorul Dănuţ Ciuhandu.

Concurenţii orădeni s-au comportat destul de bine, reuşind să obţină şase clasări pe podium. Principalul performer a fost Antonio Cohuţ (foto), cel care s-a situat pe primul loc în două probe, mai întâi la clasa mini, unde celălalt concurent orădean, Vlad Oros a ocupat şi el o poziţie pe podium, pe locul al III-lea.

Cei doi au concurat apoi şi în cadrul clasei open mini, unde Antonio Cohuţ a fost din nou primul, iar Vlad Oros, de data aceasta, al doilea.

În cadrul clasei mobră cu schimbător de viteză, Oradea a avut din nou doi concurenţi care au reuşit să se claseze pe podium. Alexandru Târnovan a ocupat, la rându-i, primul loc, în timp ce Silviu Rus s-a situat al treilea.

"A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere, şi ca organizare şi ca număr de participanţi, dar şi ca rezultate pentru noi. Antonio Cohuţ continuă să-şi confirme valoarea şi talentul, iar noi sperăm să devină campion naţional", a declarat, după concurs Dănuţ Ciuhandu.

În total, Campionatul Naţional de Karting Şcolar are în program 9 etape, următoarea, cea cu numărul 3 urmând a se desfăşura în perioada 19-20 iulie, la Reşiţa.