Un bărbat este în comă, iar alte cinci persoane sunt internate la Spitalul Judeţean, în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă, pe drumul european 60, la ieşire din Oşorhei.

Şoferul unei camionete înmatriculate în Bihor, un orădean de 30 de ani care se îndrepta spre Oradea, a intrat pe contrasens, a acroşat o dubiţă care mergea în direcţia Aleşd, s-a răsturnat, iar apoi a lovit o Dacie care era oprită pe marginea drumului. "Deocamdată, nu se ştie din ce motive a intrat pe contrasens", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alina Dinu, pentru BIHOREANUL. Şoferul, însă, nu avea permis de conducere pentru autoutilitara la volanul căreia se afla.

În urma dublului impact, au fost răniţi şase oameni, patru pasageri în camionetă şi doi din dubiţă. Şoferul camionetei este cel mai grav rănit. "A suferit un traumatism cranio-cerebral sever, este în comă. Era încarcerat, apoi a fost transportat de colegii mei la spital", a declarat pentru BIHOREANUL şeful UPU-SMURD, dr. Hadrian Borcea. Potrivit medicului, alte două victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore şi contuzii, iar celelalte trei fracturi la membre.

Potrivit unor martori ai accidentului, se pare că şoferul camionetei era băut, iar la un moment dat s-a apropiat prea tare de şanţul de pe partea dreaptă a şoselei. Vrând să revină pe carosabil, a tras brusc de volan, lovind astfel dubiţa.

Din cauza accidentului, maşinile care veneau spre Oradea au fost redirecţionate printr-o staţie de benzină dezafectată din apropierea locului accidentului, în timp ce cele ce mergeau pe direcţia Aleşd au fost blocate în trafic.