Etapa a doua a campionatului Ligii a IV-a Bihor la fotbal, programată în perioada 29-30 august, a consemnat nu mai puţin de şase victorii ale echipelor care au evoluat în deplasare, în timp ce gazdele s-au impus doar în două jocuri.

Scorul etapei s-a consemnat la jocul dintre CSU Partium Oradea şi Viitorul Borş, unde oaspeţii i-au spulberat pe cei de la Partium, administrându-le nici mai mult nici mai puţin decât 20 de goluri, fără să primească măcar vreunul. O altă victorie clară în deplasare a repurtat-o FC Hidişel, dar "doar" cu 5-0, la Salonta, pe terenul celor de la CSM Olimpia.

Tot la o diferenţă concludentă a câştigat în această etapă, dar acasă, CSO Ştei, care s-a impus cu 6-0 în faţa celor de la Victoria Avram Iancu. În fine, şi CS Diosig, dar şi CS Mădăras s-au impus destul de clar în deplasare în această etapă, la Aleşd, respectiv Ţeţchea, confirmând un început bun de sezon.

Cel mai echilibrat joc a fost cel de la Oradea, dintre FC Bihor II şi Crişul Sântandrei, meci care s-a încheiat cu victoria la limită a oaspeţilor.

Rezultatele complete din etapa a II-a a Ligii a IV-a Bihor la fotbal:

Crişul Aleşd - CS Diosig 1-4

FC Universitatea Oradea - Viitorul Marghita 1-0

CF Bihorul Beiuş - Unirea Valea lui Mihai 2-3

CSM Olimpia Salonta - FC Hidişel 0-5

CSU Partium Oradea - Viitorul Borş 0-20

Locadin Ţeţchea - CS Mădăras 1-3

CSO Ştei - Victoria Avram Iancu 6-0

FC Bihor II Oradea - Crişul Sântandrei 0-1.

În clasament, după două runde, cinci echipe au punctaj maxim, 6 puncte, Viitorul  Borş (golaveraj 23-2), FC Hidişel (11-0), CS Mădăras (12-2), CS Diosig  (11-2) şi Crişul Sântandrei (6-0).