Un incendiu a izbucnit joi după prânz la un hotel din Băile Felix. Pompierii din Oradea şi Băile 1 Mai au fost mobilizaţi pentru stingerea focului. Conform mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, a luat foc sauna unui hotel de pe str. Calea Beiuşului. Apelul 112 a fost înregistrat la ora 14.05. 

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi Gărzii de Intervenţie 1 Mai acţionează cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la sauna de la parterul unui hotel cu trei etaje, situat pe strada Calea Beiuşului din Băile Felix. Incendiul este localizat, nu există pericol de propagare", a transmis mr. Roşca.

Hotelul la care a izbucnit incendiul este Hyperion, potrivit surselor BIHOREANULUI.

(sursa foto: ISU Crişana)

UPDATE:

"Incendiul a fost lichidat în jurul orei 14.30. Echipajele de pompieri acționează în continuare la fața locului pentru evacuarea fumului din holurile aflate în proximitatea saunei", a transmis, ulterior, reprezentanta ISU Crişana. 

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, iar flăcările nu au apucat să se propage până la sosirea echipajelor de pompieri militari.