O tânără din Ploieşti a fost dezbrăcată de către două prietene, adolescente, şi aruncată în stradă. Femeia a fost victima unei răzbunări amoroase. Agresoarele, două tinere de 18 ani, le-au spus poliţiştilor că au vrut să se răzbune pe victimă deoarece are o relaţie cu iubitul uneia dintre ele.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, incidentul s-a produs în zona de nord a Ploieştiului. Victima le-a declarat poliţiştilor că a fost chemată de cele două fete sub pretextul restituirii unei datorii de 400 de lei. Cele două fete au sunat-o spunând că vor să îi restituie banii, iar după ce au discutat într-o maşină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată şi obligată să coboare din autoturism.

Cum s-a putut aşa ceva? Adolescentele au povestit că au reuşit să-şi păcălească victima spunându-i că face videochat în maşina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din maşină.

Poliţiştii din Prahova le-au deschis dosar penal celor două adolescente. "Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.