Deschiderea sezonului de vară al clubului Famous Place, organizat la Hanul Pescarilor, s-a terminat prost, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru doi prieteni, Raul Ferche (foto stânga) şi Raul Pintean (foto dreapta), care au ajuns la spital.

"Am ieşit să ne distrăm, la Han. N-a fost nicio problemă, până în jurul orei 2-3 dimineaţa, când una dintre chelneriţe s-a supărat pe un prieten de-al nostru, Mihai Borciu (fost campion la lupte, acum patron de firmă de transport, n.r.)., care a insistat să ne aducă bon de casă pentru banii pe care i-am plătit. Fata s-a plâns celor de la firma de pază, cu care Mihai s-a şi certat", a povestit Ferche, sâmbătă, pentru BIHOREANUL.

Ca să evite un scandal, cei trei prieteni au decis să plece. Borciu a ieşit primul şi a apucat să pornească spre Oradea, dar Ferche şi Pintean, deşi au plecat la scurt timp după el, au ajuns doar până în parcare, unde au fost luaţi în primire de un grup de bătăuşi. Culmea, totul s-a petrecut sub privirile bodyguarzilor de la Hanul Pescarilor, care n-au intervenit.

Cei doi tineri susţin că au fost aruncaţi la pământ şi loviţi cu pumnii şi picioarele. Au scăpat, zic ei, doar pentru că au sunat la 112 şi un echipaj al mascaţilor a ajuns la scurt timp la local. Ce s-a întâmplat mai departe cu bătăuşii, Ferche şi Pintean nu mai ştiu exact, ei fiind preluaţi de un echipaj al SMURD şi duşi la Spitalul Judeţean.

Pintean s-a ales cu mai multe contuzii şi ruptură musculară, iar Ferche - cu un picior şi mâna în ghips, dar şi cu o plagă înjunghiată de 8 centimetri în partea dorsală.

"Au fost mai mulţi, nu-i ştiu pe toţi, că nici n-am avut prea multe tangenţe cu ei. Sunt sigur doar de Andrei Buz, care m-a aruncat la pământ, şi de unul Casian, al cărui nume de familie nu-l ştiu, care m-a înjunghiat. Cei doi nu sunt de la firma de pază a localului, sunt doar apropiaţi", zice Ferche.

Andrei Buz nu e la primul scandal. Cunoscut interlop salontan, acesta a fost cercetat în mai multe rânduri pentru ameninţare, loviri, distrugere şi injurii.

Plini de vânătăi şi după o noapte petrecută în spital, cei doi tineri au declarat că vor să-şi reclame agresorii.

Deocamdată, reprezentanţii Poliţiei Bihor nu au putut furniza mai multe informaţii legate de acest caz.

Pe de altă parte, reprezentanţii clubului Famous Place susțin că incidentul din parcarea Hanului nu are nicio legătură cu localul său şi nici cu discuția pe care tinerii au avut-o cu chelneriţa. Potrivit acestora, angajații Famous eliberează bonul fiscal imediat după ce încasează contravaloarea consumației. "Acest lucru se poate verifica", a spus Felix Buzgău, unul dintre asociaţi.