Încăierarea dintre un tată și fiul său, petrecută la unul dintre blocurile Prima din cartierul Nufărul, a fost una fatală. Tatăl, un bărbat în vârstă de 53 de ani originar din Beiuș, a murit marți seara la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Oradea, după ce personalul medical a încercat multă vreme să-l resusciteze. 

În urma conflictului în care cei doi s-au înjunghiat cu cuțitele, bărbatul mai în vârstă a suferit leziuni grave și a intrat în stop cardiac. Inițial, echipajele SMURD ajunse la fața locului au reușit să-l resusciteze, dar, ajuns la UPU, acesta a intrat din nou în stop cardiac. După manevre repetate, care au durat ore întregi, dar care s-au dovedit a fi zadarnice, personalul medical a constatat decesul bărbatului, a confirmat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD.

Scandalul dintre tată și fiu a izbucnit marți după amiază, într-unul dintre blocurile Prima Residence din Nufărul. Din primele informații, cei doi s-au bătut și s-au înjunghiat cu cuțite în casa scării, care s-a umplut de sânge, iar apoi au continuat scandalul în fața blocului. Imaginile surprinse de vecini dezvăluie scene înfiorătoare, cu ambii bărbați întinși pe trotuare, unul dintre ei acoperit de sânge.

Fiul, un tânăr de 25 de ani, a fost dus la spital cu mai multe leziuni provocate de lovituri de cuțit, la nivelul gâtului, toracelui, abdomenului și membrelor. El a fost internat pe secția de Chirurgie și era în stare stabilă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!