A fost scandal, vineri după amiază, în parcul central din Aleşd. Patru bărbaţi s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei s-a ales cu răni serioase. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.40, fiind implicaţi indivizi cu vârste între 18 şi 45 de ani, care s-au încăierat pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

"Altercaţia a fost aplanată cu operativitate de poliţiştii bihoreni la faţa locului, care au identificat toate cele 4 persoane implicate în altercaţie. În urma leziunilor suferite, un bărbat de 39 de ani din Tinăud a fost preluat de un echipaj SMURD pentru îngrijiri medicale. Ceilalţi trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Aleşd pentru audieri, unde unuia dintre ei i s-a făcut rău, fiind chemat un alt echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor. Bărbatul a fost, însă, în afara orcărui pericol şi a refuzat transportarea la spital", a declarat BIHOREANULUI ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Între timp, bărbatul din Tinăud care a fost transportat la spital şi-a mai revenit. Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Oradea şi SMURD Bihor, victima are contuzii şi escoriaţii, dar şi multiple răni la faţă. "Pacientul va pleca la Cluj, cu fracturi la nivelul oaselor feţei. Este în stare stabilă", a declarat dr. Borcea.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, niciunul dintre bărbaţii implicaţi în bătaie nu a depus plângere penală, însă, a arătat Ioana Lascău, poliţiştii din Aleşd continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs altercaţia.