Un bărbat a fost transportat la spital, după ce, în timpul nopții, a fost tăiat, probabil cu un cuțit, într-un conflict izbucnit în fața unui magazin din Aleșd. Viața victimei nu a fost pusă în pericol. Deocamdată, autorul nu a fost prins.

„La data de 11 mai a.c., la ora 03.03, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au fost sesizați, în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112, de un echipaj de Ambulanță, că personalul medical a fost solicitat să intervină în localitatea Aleșd, județul Bihor, pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane, care prezenta plăgi provocate cu un obiect ascuțit”, a transmis sâmbătă comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Aleșd.

În această fază, nu se cunosc cu exactitate toate detaliile incidentului, dar se știe că acesta s-a petrecut cu câteva ore înainte de apelul la 112.

„În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, în seara de 10 mai a.c., în jurul orei 23.00, în timp ce bărbatul se afla în proximitatea unui magazin din localitatea de domiciliu, ar fi avut un conflict spontan cu o persoană necunoscută, în cadrul căruia ar fi fost agresat, cu un obiect ascuțit, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în informarea IPJ. 

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Poliției orașului Aleșd, sub supravegherea unui procuror, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, „în vederea identificării autorului și pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta”.

UPDATE:

Polițiștii au noi informații în urma cercetărilor efectuate în cazul bărbatului agresat și tăiat cu un obiect ascuțit în noaptea de vineri spre sâmbătă în Aleșd. Acesta a fost bătut chiar de frații săi, pe care ulterior ar fi încercat să-i acopere în fața polițiștilor. Citește mai mult, AICI!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!