La cei 20 de ani, Roxana Golban, membră a organizaţiei Timiş, şi-a văzut visul cu ochii - a fost aleasă să apară în Playboy. Dincolo de pozele nud, pentru că este balerină, pictorialul o înfăţişează dansând îmbrăcată, pe alocuri, în costum de scenă. Colegii de la organizaţia locală sunt entuziasmaţi, apariţia fetei în revistă fiind, pentru mulţi dintre ei un motiv de mândrie.

"Într-adevăr, sunt membră activă a Tineretului Social Democrat. Colegii mei de la Timişoara ştiu de pictorial şi nu am avut parte decât de susţinere din partea lor. Nu mi-am făcut probleme că această apariţie mi-ar putea dăuna în viitor, pentru că este un lucru pe care l-am dorit cu adevărat. Rămâne de văzut dacă o să-mi dăuneze carierei, dar nu cred că va fi cazul", a declarat pentru Gândul Roxana Golban, adăugând că momentul apariţiei în Playboy nu a fost aşteptat de nimeni cu teamă, ci cu nerăbdare.

Elanul a fost însă curmat brusc de conducerea centrală a partidului, care a criticat apariţia tinerei în celebra revistă pentru bărbaţi. "Nu citesc Playboy şi habar nu am cine e Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze", a spus preşedintele PSD Victor Ponta. "Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată", a mai spus el.

Nu la fel de duri rămân însă liderii locali ai partidului. "Din punctul meu de vedere, atâta timp cât nu face o declaraţie politică din această apariţie într-un pictorial, organizaţia nu are o problemă, este un lucru care ţine doar de opţiunea ei", a declarat, pentru acelaşi ziar, liderul TSD Timiş, Cătălin Tiuch.