Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, s-a căsătorit în weekend cu patinatoarea Tatiana Navka, iar ostentativa nuntă de la malul mării a declanşat o isterie media după ce la încheietura mirelui a fost observat un ceas extrem de scump​, scrie The Moscow Times, citat de hotnews.ro.

Ceremonia a avut loc în fostul oraş olimpic Soci, în ultra-luxosul Hotel Medina, rezervat pentru sutele de invitaţi celebri. Nu este clar dacă Putin a fost prezent la nuntă. 

În dimineaţa de după nuntă, pe prima pagină a publicaţiilor ruse a apărut o poză cu cei doi miri sărutându-se, oficialul rus purtând un ceas ce valorează circa 620.000 de dolar. Liderul opoziţiei ruse, Alexei Navalni, a acuzat că mirere nu ar fi putut să-şi cumpere ceasul, dat fiind că are un salariu de 146.000 de dolari anual. 

Peskov s-a apărat imediat, spunând că ceasul este cadou de nuntă de la soţia sa, care a devenit o populară personalitate TV după ce a câştigat medalia de aur la Olimpiada din 2006. Câţiva bloggeri au descoperit însă pe contul de Instagram al fiicei lui Peskov poze cu el purtând ceasul cu luni în urmă.