Doi bărbați din Aștileu, cu vârste de 25 și 37 de ani, au fost reținuți vreme de 24 de ore și apoi trimiși în arest la domiciliu, după ce au bătut pe stradă trei consăteni, printre care o femeie.

„La data de 4 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Postului de Poliție Aștileu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de doi bărbați, de 27 și 35 de ani, ambii din localitatea Aștileu, județul Bihor, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis vineri Poliția Bihor. 

Cercetările polițiștilor au arătat că scandalul s-a petrecut pe 26 decembrie, după miezul nopții, pe o stradă din localitatea menționată. „Pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani și un altul de 27 de ani, ambii din localitatea Aștileu, cărora le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu obiecte contondente, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, arată polițiștii. 

Tot atunci, în contextul scandalului, bărbatul de 35 de ani „ar fi agresat fizic o femeie de 46 de ani, tot din Aștileu, căreia i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent”. 

Una dintre victime, bărbatul de 27 de ani, a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 10 și 12 zile de îngrijiri medicale, iar femeia a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 18 și 20 de zile de îngrijiri medicale.

„În urma prezentării celor doi la Judecătoria Aleșd, magistrații au dispus față de aceștia măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, mai arată IPJ. 

Polițiștii Postului de Poliție Aștileu continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!