A fost scandal cu bâte şi ameninţări cu moartea în ziua de Crăciun la Arieşeni, relatează alba24.ro. Doi tineri şi iubitele lor, care se plimbau cu ATV-ul, s-au plâns că au fost atacaţi cu bâte de viceprimarul comunei, fratele lui şi alţi indivizi, după ce ar fi ajuns pe terenul edilului.

Unul dintre tinerii atacaţi, Emil Pustea, a publicat pe reţeaua Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacaţi şi a dat detalii despre cum s-a produs agresiunea, relatează aceeaşi sursă. 

"Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit să atace", a scris tânărul într-unul dintre mesajele ataşate filmărilor.

Cei doi tineri care se plimbau cu ATV-urile au ajuns la spital.

"Ţin să menţionez atât sechestrare, ameninţare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele şi pumnii) şi cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leşina iubiţii unor fete şi a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic, te poţi crede cine vrei, dar nu uita că eşti un om!", a mai scris Emil Pustea pe Instagram.

Reprezentanţii IPJ Alba au declarat pentru Alba24 că bărbaţii care apar pe imagini au fost identificaţi.

Potrivit unor surse citate de site-ul din Alba, unul dintre aceştia este viceprimarul din comuna Arieşeni, Ioan Avram.

Toţi cei implicaţi în scandal au depus plângeri penale, pentru încălcarea proprietăţii sau pentru ameninţări şi loviri. De asemenea, firma care a închiriat ATV-urile a depus o plângere penală pentru distrugere, arată aceeaşi sursă. 

Potrivit IPJ Alba, în data de 25 decemberie, în jurul orei 15:00 a fost înregistrat un apel la 112 din partea unui cetăţean din Arieşeni. Acesta a sesizat prin numărul de urgenţă că mai multe ATV-uri au pătruns pe proprietatea lui. Între timp, între doi bărbaţi din Arieşeni şi doi tineri din Arad a izbucnit un conflict care a degenerat în ameninţări şi agresiuni.

Citeşte ştirea, pe site-ul alba24.ro!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on