Climatul în cadrul clubului de fotbal Luceafărul Felix nu este unul tocmai bun în această perioadă, când echipa de ligă a II-a şi-a încheiat cantonamentul din Austria.

Motivul pare să-l constituie metodele de lucru ale antrenorului Leo Grozavu, din pricina căruia, cum susţine vicepreşedintele Ferko Jenö, nu au putut fi transferaţi mai mulţi jucători, care au refuzat să vină la echipa bihoreană, din cauza atitudinii antrenorului.

Ferko Jenö a declarat că, în scopul întăririi compartimentului ofensiv, a avut discuţii cu mai mulţi atacanţi, însă aceştia au declinat oferta nedorind să lucreze cu Leo Grozavu. "Nu au dorit să vină la noi, motivând că nu ar putea lucra cu antrenorul Leo Grozavu, care are un stil dictatorial şi jigneşte jucătorii. De asemenea, am avut atacanţi în pregătiri cu noi, nu au fost reţinuţi în lot, iar ulterior au semnat cu echipe care vor trage la promovare. E inadmisibil acest lucru şi apoi te plângi că nu ai atacanţi", a precizat Ferko.

Înaintea plecării în cantonamentul din Austria, tehnicianul Leo Grozavu a cerut întăriri pentru compartimentul ofensiv, după ce în această vară a renunţat la patru jucători de acest profil, Tibor Moldovan, Gheorghe Popescu, Cristian Andor şi Claudiu Codoban.

Conducătorii clubului bihorean se mai plâng însă de o altă problemă ivită între timp şi anume, marginalizarea tinerilor jucători bihoreni. "Avem în fotbalul bihorean tineri talentaţi, dar nu li se dă încredere şi curaj. Avem două bune exemple în Antal şi Hora, care nu au fost văzuţi de marii antrenori bihoreni, şi au trebuit să se afirme pe la alte cluburi. Acum au titluri de campioni, joacă şi marchează în Liga Campionilor. Cu siguranţă la LPS Bihorul mai sunt "Antali" si "Hora", care aşteaptă sa fie descoperiţi, cu atât mai mult cu cât Luceafărul are şi un protocol de colaborare cu această instituţie", a mai afirmat vicepreşedintele Ferko Jenö.

Pe de altă parte, echipa bihoreană s-a întors din cantonamentul din Austria, unde a disputat şi trei jocuri amicale, înregistrând două victorii şi o înfrângere, însă adversarii întâlniţi au reprezentat echipe modeste, de amatori, din ligile a III-a şi a IV-a ale campionatului austriac.