Polițiștii orădeni au deschis luni un dosar penal pentru lovire și alte violențe după un scandal petrecut în trafic, în zona Rogerius, unde un șofer și un pieton ar fi sărit la bătaie. 

Incidentul le-a fost semnalat polițiștilor la 112. 

„La data de 16 septembrie a.c., la ora 13.09, polițiștii orădeni au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.NU.A.U. 112, că, pe strada Transilvaniei din municipiul Oradea, în dreptul unei treceri de pietoni, s-a produs o altercație, în cadrul căreia au fost implicați un conducător auto și un pieton. Polițiștii de ordine publică orădeni s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat persoanele implicate ca fiind un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, conducătorul auto, și un bărbat de 66 de ani, tot din Oradea”, se arată într-o informare trimisă de comisar șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bihor. 

Șoferul și pietonul au fost duși la sediul Poliției Oradea, pentru a fi audiați. 

Nu este clar de la ce a pornit scandalul, însă, potrivit Bihon.ro, pietonul ar fi traversat în timp ce culoarea semaforului era roșie. Cei doi se acuză reciproc de agresiune. 

„În cauză, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta, urmând ca, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri legale în consecință”, se arată în informarea Poliției Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!