Katia Gherasimova, alias MooMoo, un manechin cunoscut în Moscova, a sedus trei duşmani ai fostului preşedinte şi actual premier al Rusiei, Vladimir Putin.

Una dintre "victimele" frumoasei despre care se crede că ar fi agentă a serviciilor secrete ruse a fost umoristul Viktor Şenderovici, a cărui satiră la adresa Kremlinului îl deranjează pe Vladimir Putin de mai bine de 10 ani, şi care e surprins în timp ce-şi înşela soţia.

În braţele "ispitei" a fost surprins şi liderul xenofob Alexandr Potkin, şeful Mişcării împotriva imigraţiei ilegale, scriitorul disident Eduard Limonov, politicianul Roman Dobrokhotov sau Ilya Yashin, liderul aripii tinere dintr-un partid de opoziţie. De altfel, acesta din urmă o acuză pe Katia Gherasimova că este membră a FSB, fostul KGB.

Apariţia filmului pe Internet a declanşat o adevărată reacţie în lanţ. Mai multe figuri cunoscute ale opoziţiei din Rusia au mărturisit că au avut relaţii cu MooMoo.

Înregistrarea video nu este doar o simplă înşiruire de imagini filmate de camera ascunsă. Fiecare peliculă este în mod evident realizată de profesionişti.

Filmul alternează secvenţele în care apar "incriminaţii" în compania modelului cu imagini din emisiuni de televiziune umoristice, iar toate imaginile compromiţătoare au fost filmate în acelaşi apartament.