Incident revoltător la un liceu tehnologic din comuna Todireni, judeţul Botoşani. Un profesor de geografie a fost bătut în clasă, în timpul orei, de un elev de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a.

Botosaneanul.ro scrie că Inspectoratul Şcolar Botoşani a confirmat evenimentul în urma căruia profesorul s-a ales cu ochiul vânăt.

Se pare că elevul de clasa a VIII-a era şa catedră, când dascălul a intrat în clasă. Pentru că i-a spus să meargă în bancă, adolescentul a început să-l lovească. În ajutor i-a sărit un prieten, elevul din a VI-a, care a intrat în clasă, a tras de la catedră scaunul profesorului, după care l-a lovit.

IŞJ Botoşani a declanşat o anchetă. "Am înţeles că acel profesor a mai avut probleme cu elevii. Este un profesor care nu prea poate stăpâni clasele. Nu ştiu de ce, e mai tânăr. Sigur că va da şi el o declaraţie, se vor face vizionări şi pe camerele video instalate în interiorul şcolii", a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt IŞJ Botoşani, pentru sursa citată.