Scene groaznice duminică dimineața în Oradea. Un bărbat a fost găsit de trecători zăcând în sânge pe trotuarul de sub podul de la capătul Bulevardului Dacia. Se pare că bărbatul în vârstă de 75 de ani s-ar fi sinucis, sărind de pe pod.

„Duminică, 17 iulie a.c., la ora 10.57, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că un bărbat ar fi sărit de pe podul rutier de pe strada Ovidiu Densușianu, care traversează B-dul Dacia din municipiul Oradea și ar fi căzut pe un trotuar, pe B-dul Dacia”, se arată într-o informare transmisă de comisarul-șef Alina Fărcuța.

Polițiștii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Oradea, alături de polițiști criminaliști, s-au deplasat la fața locului. Și ISU Crișana a trimis un echipaj SMURD, însă nu s-a putut face nimic pentru victimă. Decesul a fost declarat la fața locului. Este vorba despre un bărbat de 75 de ani.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni”, transmite IPJ.

Polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

(video: Dan Bureția)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!