Crimă teribilă în Cartierul Europa. O femeie în vârstă de 42 de ani a fost ucisă în noaptea de marţi spre miercuri cu mai multe lovituri de cuţit, ea fiind găsită într-o baltă de sânge de către soţ, chiar în camera copiilor.

La momentul comiterii crimei, femeia nu a fost singură acasă, ci cu concubinul ei, care prezintă o versiune ce urmează să fie verificată de anchetatori.

"Suntem în prima fază a cercetărilor. Victima a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit în zona toracică, fiind găsită în camera copiilor. Concubinul susţine că au fost atacaţi, el şi-ar fi pierdut cunoştinţa, iar când şi-a revenit a găsit-o într-o baltă de sânge", a declarat pentru BIHOREANUL procurorul Vasile Popa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Parchetul a deschis o anchetă în acest caz. Ipoteza unui jaf este puţin probabilă, deoarece din casă nu lipsesc lucruri de valoare. "Nu s-a constatat lipsa de bani", a mai spus Popa.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, solicitaţi să intervină la acest caz, au găsit femeia decedată de câteva ore. "Echipajul a găsit-o decedată, de două-trei ore, cu multiple plăgi înjunghiate în mai multe zone vitale ale corpului, la nivelul toracelui, la nivelul membrelor, al gâtului", a precizat dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei.

Trupul femeii va fi examinat de medicii Serviciului Judeţean de Medicilă Legală Bihor, care vor stabili circumstanţele producerii decesului.

La momentul producerii evenimentului, copiii nu erau acasă, ci, din câte se pare, la bunici.