Scene macabre, sâmbătă după amiază, în Valea lui Mihai. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort într-un parc.

Nu se cunosc împrejurările în care a avut loc decesul, însă corpul are gâtul tăiat, fiind găsit într-o baltă de sânge. "Bărbatul are o plagă pe toată lungimea gâtului", scrie Antena3.

Criminalişti din cadrul Poliţiei Bihor, în frunte cu şeful IPJ, comisarul şef Alin Haniş, au descins la faţa locului şi au izolat în jurul parcului, curioșii fiind ţinuţi deoparte.

La faţa locului a descins şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, parchet care coordonează ancheta în caz.

Oraşul a fost împâzit de poliţişti. Descoperirea a fost făcută chiar în timp ce la Valea lui Mihai era aşteptată vizita ministrului agriculturii, Petre Daea, la festivalul Nucilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, victima este un localnic în vârstă de 58 ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor în vederea efectuării necropsiei.

"După efectuarea necropsiei se va putea stabili cauza morţii. În acest moment, dosarul înregistrat la Parchet are ca obiect moarte suspectă, iar cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor în care a intervenit decesul", a declarat Cotrău.

UPDATE. BIHOREANUL a aflat că victima se numeşte Marian Gheorghe şi este fratele unui fost consilier local din Valea lui Mihai, Alexandru Marian, proprietarul pensiuni-restaurant Papaya, din centrul oraşului.