Centrul Oradiei a fost scena unei întâmplări șocante, miercuri seară. O persoană a murit arsă de vie într-un gang al unui bloc din zona centrală.

Evenimentul a fost anunțat la 112 la ora 18.33.

Inițial, apelantul la 112 „a sesizat faptul că a văzut o persoană cuprinsă de flăcări, într-un gang de lângă un bloc de pe strada Piața Independenței din Oradea”.

Pompierii au stabilit, însă, că este vorba de fapt despre Piața Emanuil Gojdu.

„La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, locotenent colonel Camelia Roșca.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care persoana respectivă a ajuns să fie cuprinsă de flăcări.

UPDATE: Victima este un bărbat

Victima este un bărbat, iar identitatea sa urmează să fie stabilită de anchetatori.

Incendiul s-a produs la subsolul unui bloc de locuințe din zona străzii Griviței, aproape de ANAF. 

Zona este cunoscută ca fiind una frecventată de persoane fără adăpost.

La fața locului fac cercetări polițiștii orădeni de ordine publică, de investigații criminale și criminaliști, alături de echipaje de pompieri bihoreni, care au protejat zona cu un paravan.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii orădeni continuă cercetările pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment, sub coordonarea unui procuror”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!