Un elev a fost înjunghiat la gât, luni, în apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Târgovişte. Tânărul de 15 ani a murit la spital. Principalul suspect, în vârstă de 18 ani, a fost prins de poliţişti.

"Se pare că tânărul se afla la aproape 200 metri de unitatea de învăţământ. Principalul suspect este identificat, urmează să demarăm activităţile pentru prinderea lui. Acesta are 18 ani. Ancheta este în desfăşurare", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Victima era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic şi se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.

"Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală", a spus Anton.

Se pare că tânărul ucis trecea pe lângă gang, când a fost strigat de un tânăr dintr-un grup care era în gang. Agresorul i-ar fi zis doar să se oprească, iar apoi i-a băgat un cuţit în gât.