Este deja notorie "amiciţia" dintre şeful IMM-urilor, prof. univ. dr. ing. Ioan Mintaş, şi patronul de la Adeplast şi şef peste Asociaţia Firmelor Bihorene, Marcel Bărbuţ, căruia primul i-a rămas dator cu bani, motiv pentru care a şi fost botezat "doctor în ţepe".

Săptămâna trecută, blândul Mintaş a avut proasta inspiraţie să trimită o revistă a presei tuturor celor aflaţi în portofoliul său de e-mailuri, printre care şi Bărbuţ. A urmat un schimb de replici din care Bihorel nu se rabdă să nu citeze: "Ţeparule, nu mai îmi scrie! Ţepar fără ruşine, demnitate şi bun simţ. Plăteşte sutele de CEC-uri şi bilete la ordin la firmele pe care le-ai falimentat... Nu îmi mai scrie, gunoiule. Fără stimă, Marcel Bărbuţ".

12 nervos.jpgRăspunsul: "D-le Bărbuţ. Mulţumesc pentru mesajul trimis. Eu n-am falimentat nicio firmă... Cu stimă, Ioan Mintaş". Iar finalul? "Eşti un ţepar nesimţit şi la prima întâlnire publică am să-ţi aplic o corecţie bărbătească, să nu uiţi toată viaţa. Aş fi fericit să ne întâlnim pe aeroport. Fără stimă, Marcel Bărbuţ".

Schimbul de amabilităţi dintre cei doi patroni de vază ridică, totuşi, un semn de întrebare. De ce la aeroport? Oare vrea să-i dea cu avionu-n cap?