Rezultatele ultimei etape din Liga a II-a, seria a II-a, la fotbal, au adus după ele schimbări în componenţa conducerilor tehnice ale unor echipe care aveau drept obiectiv la început de campionat promovarea în primul eşalon.

Ionuţ Popa, ex-antrenorul ieşenilor, nu a rămas mult timp fără slujbă, după ce a fost dat afară de la clubul ieşean. O altă echipă care şi-a propus revenirea în Liga I, CS Mioveni, l-a "uns" imediat antrenor principal, cu speranţa că Ionuţ Popa va repeta performanţele de la FC Bihor şi ACS MU Poli Iaşi, cu care a promovat.

El l-a înlocuit pe Cristi Negru, antrenor care a lăsat echipa CS Mioveni pe locul 3 în clasament, la un punct de primele două poziţii ocupate de Petrolul Ploieşti şi FC Bihor.

Nici Unirea Alba Iulia nu a rămas pasivă la evoluţia echipei în primele 9 etape ale actualei ediţii de campionat. După eşecul de sâmbătă, 0-2 cu FC Bihor, conducerea clubului l-a demis pe principalul Marius Baciu, locul lui find luat de Adorian Himcinschi, cel care i-a fost secund lui Baciu în etapele scurse până acum.