Schon Klinik, unul dintre cele mai mari lanțuri de spitale din Germania angajează asistenți medicali generaliști direct din Oradea. Indiferent că ești proaspăt absolvent al unei școli postliceale sau al unei facultăți, sau ai deja experiență notabilă în sectorul medical, ai șanse mari să lucrezi într-un sistem sanitar performant, unde dezvoltarea ta profesională este garantată. 

Cele peste 100 de locuri de muncă vacante te așteaptă! Ești la doar un pas distanță să câștigi cele mai mari salarii de AMG, din Germania! Din momentul în care vei avea recunoaștere profesională, vei avea exact aceleași drepturi ca ale unui cetățean german. Tot ce trebuie să faci este să studiezi sau să fii absolvent de asistență medicală generală, să ai Bacalaureat și să îți dorești să înveți limba germană. 

Aplică acum pentru a participa la o întâlnire de prezentare a tuturor oportunităților de muncă și pentru o discuție cu reprezentantul legal Schon Klinik - în 17 aprilie, de la ora 10.00, la Hotel Continental Forum Oradea.

(Advertorial)