Şcoala de tenis din Oradea este renumită şi la nivel naţional. Auzind de rezultatele bune pe care le au sportivii de aici, în special în competiţiile de juniori, dar şi de "mâna bună" a antrenorului Ionuţ Hodişan, tenismana Laura Enea din Iaşi, a decis să se mute la Oradea pe perioada acestei veri şi să înceapă o colaborare cu tehnicianul Ionuţ Hodişan.

Hodişan o antrenează şi pe Ioana Roşca, despre care declară că peste mai puţin de 10 ani "va deveni una dintre cele mai bune jucătoare a lumii, la nivel de senioare" şi cea care recent şi-a adjudecat titlul naţional, dar şi pe talentatul jucător Ionuţ Urda.

Laura Enea nu este nici în prezent o sportivă de neglijat, fiind componentă a lotului naţional al României la categoria de vârstă de 16 ani.

Într-o altă ordine de idei, Clubul Sportiv Voinţa organizează în acest an "cursuri de tenis de vară", după cum lea numeşte directorul Mircea Drăgoi. Cursurile se întind pe durata a două luni şi sunt adresate tuturor celor interesaţi de a se iniţia în tainele sportului alb, tenisul. Aşadar sunt aşteptaţi să se înscrie la aceste cursuri, atât copii, cât şi adulţii.

Înscrierile se pot face zilnic la Baza Sportivă Voinţa sau la numărul de telefon 0724.047.989.