Pentru că toamna se numără bobocii, Facultatea de Litere a Universității din Oradea organizează a patra ediție a proiectului „Școala de toamnă”, după cum anunță un comunicat transmis miercuri de instituția de învățământ.

Studenții admiși în anul I la specializările facultății sunt invitați să participe la o serie de activități de comunicare în limbi străine (engleză, franceză și germană), ținute de colegii lor mai mari.

„Cursurile” se vor ține între 23 și 30 septembrie, sub coordonarea cadrelor didactice ale facultății.

„Pe de o parte, ne propunem să le oferim studenților din anul I un start bun în viața universitară, iar pe de altă parte, ne dorim să le formăm studenților din anii superiori o cultură a voluntariatului și spiritului civic. Studenții proaspăt admiși vor participa la activități de comunicare în limbi străine, coordonate de colegii mai mari. Activitățile se bazează pe învățarea colaborativ-participativă. La finalul ediției 2022 a «Școlii de toamnă», în prezența tuturor participanților, studenții vor prezenta rezultatele proiectelor lor și vor face cunoștință cu corpul profesoral al Facultății de Litere”, au transmis coordonatoarele de proiect, lect. univ. dr. Denisa Igna și lect. univ. dr. Dora Cernău.

Proiectul „Școala de toamnă” face parte din activitățile extracurriculare aprobate și finanțate de Ministerul Educației.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!