Pandemia de Covid-19 prinde din nou putere, inclusiv în Bihor, iar siguranţa fiecăruia, în special a celor mici, în contextul începerii noului an şcolar, este esenţială. Asigură-te şi tu că micuţul tău e sănătos! La laboratorul Humanamed din Oradea continuă super oferta cu 35% reducere la preţul testelor antigen făcute copiilor.

Specialiştii clinicii din strada Tudor Vladimirescu nr. 8 (sediul fostei policlinici pentru copii) au avut mereu o relaţie specială cu copiii. Acesta este şi motivul pentru care prichindeii au beneficiat mereu de tratamente speciale la Humanamed, laborator care, în această perioadă marcată de stresul pandemiei, îşi doreşte să le facă şi părinţilor viaţa mai uşoară.

Astfel, pentru testele antigen pentru copii, preţul de listă, de 110 lei, rămâne redus la 71,5 lei.

Recoltarea se face din secreţie nazală, de luni până vineri, până la prânz, iar rezultatele se eliberează în cursul după amiezii, inclusiv în format electronic.

Rezultatele se pot elibera atât în limba română, cât şi în engleză, şi sunt însoţite de un cod QR, astfel încât oricine poate verifica, simplu, la nevoie, autenticitatea lor.

Ca de obicei, de la Humanamed, copiii vor pleca "protejaţi" cu stickere cu mesaje precum "Sunt un băieţel curajos" ori "Sunt o fetiţă curajoasă", menite să le amintească celor mici că toţi sunt cu adevărat eroi...

(advertorial)