Esti pasionat de astronomie, îţi place să explorezi şi visezi, să vezi stelele de aproape? ERA Park te invită să faci cunoştinţă cu fascinantul Univers! În perioada 27 – 29 Octombrie, la ERA Park vei avea parte de lecţii interactive de astronomie, în cadrul proiectului Şcoala Planetelor.

Spectacolul durează 35-40 de minute şi se repetă din oră în oră, în intervalul 10.00 – 18.00, pe durata celor 3 zile de eveniment.

Şcoala Planetelor este un proiect inedit ce îşi propune să îmbine educaţia şi distracţia, reprezentând totodată o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă. Într-un planetariu gonflabil, copiii învaţă despre sistemul solar, galaxii şi bineînţeles despre fiecareplanetă în parte, asistând chiar si la simulări de coliziuni între acestea.

Accesul este gratuit şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la numarul de telefon 0760.89.68.68, în limita locurilor disponibile.

"Spectacolele se adresează participanţilor cu vârste între 5 – 14 ani şi însoţitorilor acestora. Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA Park.