A rămas mai puţin de-o lună până când elevii vor încheia acest an şcolar, iar trotuarele Oradiei au şansa să fie mai curate. Cel puţin în zona din jurul magazinului Terranova, de pe pietonala Republicii, la doi paşi de Liceul Teoretic Ady Endre.

În spatele magazinului, se adună în fiecare zi elevi de la această şcoală, la cafea şi ţigară, şi, pentru că nu au cei 7 ani de-acasă şi nu-şi duc gunoaiele cu ei, lasă în urmă un maldăr de chiştoace, pahare de unică folosinţă şi doze de energizante.

Orădenii care locuiesc în zonă s-au săturat să măture şi să strângă mizeriile liceenilor, care vin în două ture în zonă: o dată dimineaţa la 7.50, înainte să intre la ore, şi apoi la prânz, când iau pauza mare şi ies din curtea şcolii aflate la doi paşi.

Vecinii au chemat adesea şi Poliţia Locală, dar fără succes, căci de fiecare dată când au ajuns agenţii, liceenii erau deja în clase. Imortalizaţi şi pârâţi lui Bihorel, poate învaţă să nu-şi mai lase gunoaiele în urmă, că "nem szabad"...

UPDATE: Au ieșit la măturat

Criticaţi de Bihorel că îi terorizează pe locuitorii de pe pietonala Republicii, în zona magazinului Terranova, prin faptul că fumează şi beau cafea, lăsându-şi chiştoacele şi resturile pe unde apucă, elevii de la Liceul Ady Endre din Oradea par să-şi fi învăţat lecţia. Zilele trecute, "înarmaţi" cu mătură şi chiar cu zâmbete pe faţă, aceştia au ieşit la curăţenie.

Detalii, în articolul: Jos pălăria! După ce şi-au lăsat mizeriile pe Corso, elevii de la "Ady Endre" au ieşit la măturat

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!