Şoc şi groază în comuna Lunca, unde lunea trecută, dis-de-dimineaţă, nepotul primarului Ioan Popa, care e şi consilierul personal al edilului, a fost trezit din somn de mascaţi.

Poliţiştii veniseră să-i scotocească prin casă în căutarea unei arme, motivul fiind de-a dreptul de groază: bărbatul, Flavius Mihuţa pe numele său, a fost reclamat de o tânără din comună, soţia însărcinată a unui poliţist, că ar fi ameninţat-o cu arma.

S-a întâmplat, zic sursele lui Bihorel, în urmă cu vreo două săptămâni, după un bairam organizat de un vecin al poliţistului şi la care participase şi Mihuţa, care, în drum spre casă, la volanul maşinii şi înfierbântat de gradele din sânge, ar fi scos o armă pe geamul maşinii şi a îndreptat-o spre femeia aflată pe trotuar.

În mod curios, poliţiştii care i-au percheziţionat locuinţa n-au găsit însă nimic, iar la audieri Mihuţa s-a jurat că tânăra n-a văzut bine, el neavând în viaţa lui pistol. Oamenii legii au consemnat declaraţia şi au luat-o de bună.

Evident, până la proba contrarie, căci cercetările continuă. Şi cum omul e cunoscut prin zonă ca mare chefliu şi vânjos nevoie-mare după două pahare de vin, n-ar fi de mirare s-o comită din nou...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!