Fotbaliştii de la FC Bihor Oradea au încheiat la egalitate, cu scor alb, 0-0, meciul susținut sâmbătă în deplasare, pe terenul celor de la CSM Slatina.

Jocul de pe Stadionul 1 Mai din Slatina nu a fost unul prea spectaculos, în prima repriză chiar lipsind fazele de poartă.

Roş-albaştrii au evoluat foarte bine în defensivă, iar echipa gazdă, care are pretenţii la play-off, nu a putut pune prea mult în pericol buturile orădene, apărate foarte bine de Rodrigo Accinelli. Doar pe final jucătorii formaţiei gazdă au fost ceva mai periculoşi, în rest jocul fiind unul fără prea multe ocazii.
Disputa a început totuşi într-un ritm bun, dar fără ocazii. S-au consemnat mai multe lovituri libere şi lovituri de colţ, dar fără a pune în pericol cele două porţi.
Prima ocazie ceva mai periculoasă s-a consemnat pe final de primă repriză, în minutul 42, când golgheterul campionatului, Cătălin Doman a şutat de la aproximativ 20 de metri, dar puţin pe lângă poarta orădeană.

Jocul a continuat cam de aceeaşi manieră şi în partea a doua, până pe final, când, nemulţumite cu situaţia de pe tabelă, gazdele au încercat să pună presiune pe adversar.

În minutul 81, în urma unei mingi trimise în careul orădean, fundaşul central Andrei Gal a dorit să respingă, a făcut-o însă defectuos, mingea s-a dus sub transversala porţii lui Accinelli, dar goalkeeperul echipei orădene a fost la post şi a respins în corner.

Ultima ocazie a meciului a fost consemnată în minutul 87, când Leață, de la gazde, a centrat, Atanas Trică a reluat cu capul, dar Accinelli a scos din nou, de lângă bară.

Jocul s-a încheiat apoi cu scorul de 0-0, un rezultat pozitiv pentru orădeni, care se întorc cu un punct de pe terenul unei echipe care mult timp s-a aflat între primele formaţii ale clasamentului.

„Consider că am obţinut un punct important, pe un teren greu, la o echipă puternică. Am suferit, dar am avut o ocazie clară la sfârşit, unica a partidei, din păcate, dar sunt fericit pentru acest punct cu care ne întoarcem acasă. Sunt foarte mulţumit de fundaşi, de portar şi de mijlocaşii noştri. Cred însă că ar trebui să venim cu un plus pe faza de atac. De câteva etape nu dăm gol, astfel că trebuie să lucrăm din acest punct de vedere pe faza de atac”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Gustavo Aragolaza.


CSM Slatina – FC Bihor Oradea 0-0

CSM Slatina: P. Toroc – I. Mitran, R. Gherghe, M. Bărăitaru, C. Toma – D. Toma – A. Trașcu, C. Doman – cpt. (min. 61 A. Mihaiu), C. Radu (min. 68 G. Leață) – M. Kayondo (min. 81 A. Trică), C. Golofca (min. 81 D. Dragu). Antrenor: Daniel Oprescu

FC Bihor: R. Accinelli – S. Cucu, D. Giafer, A. Gal, C. Jurj – I. Filip – cpt., R. Farcaș (min. 86 R. Gunie) – Ad. Gîdea (min. 60 A. Stahl), O. Almanza (min. 46 I. Hora), A. Moga (min. 60 A. Nica) – A. Chirițoiu (min. 68 L. Tincău). Antrenor: Gustavo Aragolaza

Au arbitrat: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara) – Doru Nicolae Petre-Ioan (Bucov – Prahova) și Lucian Tănase (Piteşti).


Etapa a 11-a din Liga a II-a:

Vineri, 25 octombrie

CSC Şelimbăr – FC Argeş   0-0
CSM Slatina – FC Bihor Oradea  0-0
Concordia Chiajna – CSM Focşani  1-0
CS Mioveni – Steaua Bucureşti  0-4
Corvinul Hunedoara – CSC Dumbrăviţa   0-0
Metaloglobus Bucureşti – CSM Reşiţa  1-0
Chindia Târgovişte – Metalul Buzău   0-0
Unirea Ungheni – AFC Câmpulung Muscel   2-1
FC Voluntari – Ceahlăul Piatra Neamţ  2-1

Duminică, 27 octombrie, ora 11:00
FK Miercurea Ciuc – FCU Craiova (Digi Sport, Prima Sport)
CS Afumaţi stă.

În urma acestor jocuri, FC Bihor rămâne pe locul 14 al clasamentului, cu 11 puncte acumulate, urmând a evolua în etapa viitoare pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, într-un meci care va avea loc vineri, 1 noiembrie, de la ora 14.30, la Stadionul Iuliu Bodola.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!