Rockerii de la Scorpions concertează pe 16 iulie, la Bucureşti, în vreme ce Muse şi Iron Maiden ajung în capitală la Festivalul Rock the City, pe 29 şi 30 iulie. Tot în această vară, pe 5 iunie, vin în Capitală şi cei de la Maroon5.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, care-i citează pe organizatorii concertelor, de la D&D East Entertainment, Scorpions va cânta la Romexpo, în cadrul turneului mondial aniversar, pus la cale pentru sărbătorirea celor 50 de ani de la înfiinţarea faimoasei trupe rock.

La rândul lor, trupele Muse şi Iron Maiden sunt cap de afiş în concertul care va avea loc la Bucureşti în cadrul ediţiei din 2016 a festivalului Rock the City, festival ce revine în Capitală după doi ani de pauză.

Pe 29 iulie 2016 va avea loc concertul trupei Muse, cu Volbeat şi Birth of Joy în deschidere, iar pe 30 iulie este programat concertul trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, cu Raven Age în deschidere. Muse şi Iron Maiden au mai concertat la Bucureşti.

Totodată, potrivit aceloraşi surse, formaţia Maroon 5 va susţine pentru prima dată un concert în România, pe 5 iunie, în piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Pentru toate aceste concerte, biletele se pun în vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16.