Orădenii au ocazia să schimbe povestea unei piese de teatru. La Studio Act se va pune în scenă, luni, spectacolul de teatru-forum "Scrie-ţi propria poveste", a cărui final îl va decide chiar publicul.

"Teatrul-forum este o piesă de teatru care, după ce se joacă o dată, se reia şi se oferă posibilitatea spectatorilor să intervină pentru a schimba firul întâmplărilor, astfel să ofere soluţii pentru rezolvarea problemelor", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Tema piesei de teatru este traficul de persoane. Protagoniştii sunt Bianca, Luana şi Armando, trei tineri pe care îi leagă o poveste de prietenie, iubire şi interese. "Finalul nu este unul fericit, doar că de data asta, tu ai ocazia să intervii şi rescrii povestea spre un final potrivit", transmis organizatorii.

Piesa se va juca pe 24 februarie, de la ora 18, la Studio Act (strada Crinului nr. 2). Intrarea este gratuită, dar biletele trebuie rezervate, fie prin e-mail la adresa catunulverde@gmail.com sau la numărul de telefon 0757-932.187. Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia Cătunul Verde, Asociaţia Abolishion, Asociaţia Centrul Creştin Betania şi Dorcas Aid Romania.

teatru forum