Luna decembrie e o lună specială pentru cei mici, iar ERA Park Oradea o sărbătorește așa cum se cuvine. Ella Bella și prietenii ei revin sub cupola centrului comercial duminică, 10 decembrie, în spectacolul „Scrisoare către Moș Crăciun”, în care cei mici vor învăța despre obiceiurile acestei sărbători, dar și despre bunătate, despre bucuria de a dărui.

Show-ul va debuta la ora 18, într-un decor adecvat, și este construit în jurul unei fetițe, Daria, care, într-o iarnă geroasă, își dorește tare mult să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Spre deosebire de alți copilași, ea visează la nişte cizmulițe noi, mai ales că Moș Nicolae a trecut, dar, pentru că nu i-a întâlnit încălțările, nu și-a primit darul.

Povestea este presărată cu momente emoționante, dar și cu colinde și cu momente vesele în care Ella Bella, împreună cu Bubu, Marc, Rania și Mara, încearcă să îl aducă pe Moș Crăciun alături. Împodobesc bradul, îi scriu scrisoare, îi pregătesc biscuiți și lapte și se străduiesc să fie cei mai cuminți copii, când Turbi, cu comportamentul lui, le strică planurile, îndepărtându-l, pe moment, pe mult aşteptatul oaspete. Situația este salvată, însă, de Zâna cea bună, care reușește să aducă armonia și bucuria necesare pentru sosirea lui Moș Crăciun.

Spectacolul va dura o oră, timp în care are cei mici vor putea învăța lucruri noi, dar se vor și distra, iar împreună cu părinții lor vor păși în atmosfera frumoasă a sărbătorilor.

„Intrarea este liberă pentru toată lumea, aşadar vă așteptăm alături de noi!”, au transmis reprezentanții ERA.