N-ai ajuns încă în vacanță sau te-ai și întors? Ei, bine, ERA Park Oradea aduce oceanul la tine! Cu tot cu rechini, pe care îi poți admira de aproape, într-o lume virtuală, fără să pățești nimic!

Pasionații de aventură, de rechini sau pur și simplu de lumea maritimă sunt așteptați, în perioada 29 iulie - 7 august 2022, la VR Shark Cage, un proiect inedit menit să aducă marea mai aproape, chiar sub cupola complexului comercial din Calea Aradului nr. 62.

Totul se va petrece între orele 11 și 21, iar curioșii sunt așteptați să se scufunde, virtual, în ocean, într-o așa-zisă cușcă suspendată pentru rechini. Pe măsură ce înaintează în adâncuri, cu ajutorul ochelarilor VR, aventurierii vor descoperi priveliști uimitoare, ba chiar vor afla un secret pierdut și vor înfrunta un pericol extrem, întâlnirea cu rechinul, în contextul în care nu au cum să iasă din cușcă!

Potrivit organizatorilor, VR Shark Cage „este departe de a fi o experiență VR pasivă”. Există trei versiuni diferite ale scenariului, de la experiențe mai blânde pentru nou-veniți până la scenarii terifiante pentru cei mai curajoși.

Experiența este una cu adevărat inedită, datorită imaginilor la 360 de grade, a căștilor și a sunetului 3D. Totul este realist și înfricoșător, spun organizatorii, și chiar nu poți face nimic în privința asta!

Bineînțeles, cei curioși vor putea afla mai multe despre rechini și de pe panourile informative din zona cupolei și nu numai.

Aventura VR Shark Cage durează aproximativ 8 minute, iar accesul este liber pentru toată lumea.

Mai multe despre scenarii și deznodământ, la fața locului.

"Vă așteptăm, așadar, cu spirit de aventură și curaj!", au transmis reprezentanţii ERA Park.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!