Celebrul DJ și producător muzical german ATB, pe numele său real André Tanneberger, va susține pentru prima oară un show la Oradea, pe 21 septembrie, la Arena Antonio Alexe. 

Sosirea la Oradea a DJ-ului care a lansat de-a lungul carierei hituri ca „9 PM (Till I Come)”, „Ecstasy”, „Let U Go” și „Marrakech” a stârnit interes, în special din partea celor care, în anii 2000, dansau în cluburi pe piesele sale.

Pe platforma livetickets.ro s-au epuizat biletele din categoriile Presale (80 lei), VIP - Presale (180 lei), First Wave (100 lei) și Second Wave (120 de lei). Mai sunt disponibile însă biletele din categoria Last wave (ultimul val), la prețul de 150 de lei, precum și din categoria VIP, la prețul de 230 de lei.

Porțile se vor deschide la ora 22, iar înaintea lui ATB pe scenă va mixa și DJ-ul orădean Vladimir. 

Show-ul este organizat printr-o inițiativă privată, de Hive Events, firma locală care l-a adus la Oradea, în primăvară, pe DJ-ul turc Mahmut Orhan.

Începând cu anul 1999, ATB a lansat 10 albume, ce au conținut numeroase hituri, difuzate în cluburi din Europa și Statele Unite ale Americii și incluse în topuri internaționale. 

André Tanneberger și-a anunțat fanii că, în 2025, va lansa ultimul său album, adăugând totuși că va continua să facă muzică. El și-a motivat decizia spunând că este o nouă era, a streamingului, iar mediul nu mai este propice pentru ca fanii să se bucure pe îndelete de piesele de pe un album și să le descopere pe rând. 

„Din acest motiv, am decis să-mi lansez ultimul album în 2025. Fac asta pentru voi, fanii mei loiali, care mi-ați fost alături în această călătorie muzicală de 30 de ani și care ați înțeles și iubit conceptul albumelor mele”, a transmis ATB, adăugând că, odată cu noul album, va porni și într-un nou turneu. „Și nu vă faceți griji, nu este sfârșitul carierei mele muzicale. Voi continua să mixez și să creez muzică nouă și după acel album (n.r. - cel din 2025)”, a transmis el.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!