Asociaţia "Euro Foto Art" din Oradea, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor (CJCPCTB) şi Clubul Fotografic "Nufărul" din Oradea, organizează a treia ediţie a ,,Salonului Judeţean Fotograful de Nuntă al Anului".

În competiţia patronată de Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România se pot înscrie artişti fotografi cu domiciliul stabil în Bihor sau cei care au fotografiat nunţi în judeţul Bihor, cu un număr nelimitat de imagini monocrom ori color. Categoriile de concurs sunt portret şi fotoreportaj (fotografii individuale) sau love story (serii de fotografii 3-5 imagini), tematica salonului fiind, evident, nunta.

Lucrările vor fi selecţionate pentru expoziţie în data de 22 noiembrie de către un juriu format din Ştefan Toth (preşedintele asociaţiei), Radu Pavel (directorul CJCPCTB) şi Ramona Novicov (critic de artă). Rezultatele jurizării vor fi anunţate pe 24 noiembrie, iar vernisajul salonului judeţean, unde vor fi expuse cele mai bune lucrări, va avea loc pe 30 noiembrie, la Galeria "Euro Foto Art" din Oradea. În plus, lucrările acceptate şi premiate la salon vor fi mărite pe cheltuiala organizatorilor.

Fotografiile trebuie predate pe CD la sediul asociaţiei ori prin e-mail trimis la adresa eurofotoart.ro@gmail.com, până cel târziu la data de 21 noiembrie.