Eurobusiness Parc Oradea organizează Licitaţie Publică Deschisă în vederea concesionării unor parcele de teren situate în perimetrul parcului industrial situat pe Şoseaua Borşului, au anunţat miercuri reprezentanţii Primăriei.

Parcelele sunt destinate construcţiei de hale sau clădiri pentru activităţi de producţie sau servicii. "Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani, începând cu data semnării contractului. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 de euro pe metrul pătrat, pe o perioadă de 25 de ani, preţ fără TVA", se arată în comunicatul municipalităţii.

Documentaţia necesară pentru participarea la licitaţie poate fi găsită pe site-ul Primăriei, www.oradea.ro, la secţiunea "Parcul Industrial Eurobusiness Oradea", fişierul "Licitaţie parcele", dar şi pe pagina web a parcului industrial www.eurobusinessparc.ro.

Ofertele pot fi depuse în perioada 15 februarie - 11 martie, între orele 8 şi 13, la sediul Eurobusiness Parc Oradea, din Piaţa Unirii, nr. 1-3, la camera 134 de la etajul I al clădirii.
Deschiderea ofertelor va fi făcută pe 14 martie, la ora 10, în Sala Mică a Primăriei, în prezenţa ofertanţilor şi a comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot suna la numărul 0259-408.821 sau pot cere informaţii pe adresa contact@eurobusinessparc.ro.