Opoziția PSD din Consiliul Local Oradea vrea sancționarea comunicatorilor Primăriei. Consilierul local Liviu Sabău Popa i-a solicitat primarului Florin Birta, joia trecută, în plenul ședinței ordinare, să îi comunice persoanele care răspund pe Facebook în numele municipalității și forma de retribuire a acestora.

PSD-istul, care a depus la Primărie o adresă în acest sens încă din 2 octombrie, vrea să ceară convocarea unei comisii pentru pedepsirea comunicatorilor municipalității, după ce la sfârșitul lunii septembrie aceștia l-au ironizat, pe pagina de Facebook a Primăriei, pe colegul său de partid Florian Sîrca.

Cel din urmă l-a lăudat, printr-un mesaj, pe Liviu Sabău Popa pentru insistența cu care a cerut deschiderea piețelor volante, lucru care ar fi determinat, până la urmă, Primăria să deschidă Piața Nufărul. „După cum bine zicea șeful dumneavoastră de partid: Vorbe, nu fapte!”, l-au ironizat în schimb, printr-un alt mesaj, oamenii Primăriei, mutând lupta politică inclusiv în domeniul administrației.

Sabău Popa s-a mai plâns că administratorii paginii i-au blocat timp de o zi posibilitatea de a face comentarii, lucru inacceptabil nu doar față de un ales local, dar și față de un contribuabil de rând.

PSD-iștii îl bănuiesc la butoane pe ex-jurnalistul Alexandru Șereș, plătit de municipalitate cu 5.000 lei lunar, pentru a-i acorda consultanță în domeniul mass-media, și vor să ceară sancționarea acestora. Pentru... vorbe, nu fapte!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!