Municipiul Oradea va găzdui, în perioada 11-17 iunie, o grupă din cadrul Campionatului European de baschet feminin. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente sportive găzduite recent de reşedinţa judeţului Bihor.

În acest context, Federaţia Română de Baschet, alături de Comitetul Local de Organizare, fac apel la sprijinul iubitorilor de sport să se implice în procesul de selectare al voluntarilor pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii posibile a Campionatului European de baschet feminin.

"Contribuţia voluntarilor este extrem de importantă în orice manifestare sportivă de anvergură, iar activitatea şi implicarea acestora face posibilă desfăşurarea celor mai mari evenimente sportive existente la ora actuală pe planetă", se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

"Pe această cale facem apel la toţi cei care doresc să participe în calitate de voluntari la Campionatul European de baschet feminin - ediţia 2015. Vă invităm să descărcaţi acest formular de voluntariat de pe site-ul clubului CSM Oradea, să-l completaţi cu toate informaţiile solicitate, ataşaţi o fotografie tip buletin şi să îl trimiteţi la adresa de e-mail: stefana.banea@frbaschet.ro", mai precizează cei din Comitetul Local de Organizare.