Prima ninsoare a cauzat probleme în trafic, atât în Oradea cât şi în judeţ, utilajele de deszăpezire făcând cu greu faţă straturilor de zăpadă viscolite pe artere.
Atât în oraş, cât şi pe şoseaua de centură a Oradiei se circulă prudent, din cauza zăpezii care se topeşte pe carosabil. Deşi pluguri au trecut şi pe DN 76, între Oradea şi Felix se circulă lent, iar drumul este alunecos.

De altfel, din cauza zăpezii, un autoturism Hyundai care circula dinspre Sânmartin spre Oradea, al cărui şofer a vrut să evite să lovească un alt autoturism, a derapat, a trecut peste două benzi şi s-a oprit direct în şanţul din sensul opus de mers, cu roţile în sus.

Traficul e îngreunat mai ales pe drumurile din judeţ. Pe DN 1, între Oradea şi Aleşd s-a circulat bară la bară, drumul a fost curăţat, dar, totuşi, se circulă cu prudenţă. Utilajele cu lamă sunt prezente pe şosele, dar pentru că ninge în continuare, carosabilul e alunecos, iar vizibilitatea este redusă.

"Nu avem drumuri blocate, se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ, dar nu avem probleme", a declarat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.