Reprezentanţii Primăriei Oradea anunţă că circulaţia rutieră pe strada Atelierelor va fi reluată începând de joi dimineaţă.

Traficul a fost oprit în acea zonă pentru realizarea lucrărilor la noua linie de tramvai a oraşului, care leagă Calea Aradului de Bulevardul Cantemir-Nufărul.

"În cadrul acestui amplu proiect, strada Atelierelor a fost translatată cu 5 metri înspre sediul administrativ al OTL, spre centură, ea având două benzi de circulaţie şi un spaţiu dedicat benzii de rulare a tramvaiului. Odată cu finalizarea lucrărilor la liniile de tramvai, strada a fost refăcută şi asfaltată în cadrul acordului cadru pentru lucrări de întreţinere/reparaţii străzi, drumuri şi poduri, pe un tronson de 450 m cuprins între str. Thurzo Sandor şi intrarea în depoul OTL", a precizat viceprimarul Marcel Dragoş.

Lucrările s-au desfăşurat în cadrul proiectului "Realizare legătură pe cele trei direcţii a liniilor de tramvai în intersecţia dintre străzile Primăriei - Decebal - Calea Aradului - şi extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului - str. Făgăraşului - str. Atelierelor cu acces din depou şi legătura pe toate direcţiile cu str. D. Cantemir".