Bihorenii care se pregătesc de nuntă au program în acest sfârşit de săptămână. Expomariage, "cea mai mare şi mai impotantă manifestare dedicată nunţii", după cum spun organizatorii, îşi deschide porţile vineri, la ora 13, la Tradecenter.

Potrivit unei informări transmise presei, ediţia de anul acesta reuneşte aproape 100 de firme care vor pune la dispoziţia viitorilor miri toate produsele şi serviciile de care au nevoie: "rochii şi costume bărbăteşti, decoratori, florari, companii de scenotehnică, formaţii live şi DJ, stilişti şi cosmeticieni, reprezentanţi ai diferitelor locaţii pentru evenimente, verighete şi bijuterii exclusiviste, cofetării şi patiserii şi nu în ultimul rând – integratori de eveniment, care pot degreva mirii de stresul de a căuta ei singuri cea mai bună soluţie în fiecare domeniu".

Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului, cei care vor trece pe la Tradecenter vor avea parte de concerte, spectacole de dans, demonstraţii de Hair-styling şi "numeroase surprize".

Vineri, târgul este deschis între orele 13 şi 20, sâmbătă, între orele 10 şi 20, iar duminică, de la 10 la 18. Un bilet de intrare costă 8 lei şi se achiziţionează la intrare, fiind valabil o singură zi.