Bianco Milano este gelateria care aduce atmosfera autentic italiană în mijlocul orădenilor începând de sâmbătă, 23 aprilie. Dotată cu echipamente, ingrediente şi chiar un maestru italian, gelateria îşi deschide porţile pe strada Republicii, în locul fostei cofetării Minerva. Brandul promite experienţe de neuitat şi oferirea unor momente de bucurie împărtăşită alături de cei dragi, în fiecare linguriţă de gelato.

"Suntem prezenţi încă din 2013 pe piaţa din Satu Mare şi avem cereri de foarte mult timp să ne facem apariţia şi în alte locuri din ţară. Am ales Oradea pentru atmosfera cosmopolită şi modul în care s-a dezvoltat oraşul în ultimii ani; suntem foarte încrezători că produsul nostru va fi pe gustul orădenilor", a declarat Cristian Sabo, brand managerul lanţului.

Promisiunea Bianco Milano este aceea de a transforma brandul într-un lanţ de gelaterii de talie internaţională, pornind cu cele de la Satu Mare şi Oradea, şi continuând cu promisiunea de a ajunge în oraşe precum Cluj sau Bucureşti în următorii doi ani, urmând ca apoi să depăşească graniţele României, inclusiv printr-un sistem de francizare.

Gelato sau îngheţată?

Atunci când spunem că Bianco Milano aduce produse autentic italiene, e necesar să vorbim despre o distincţie clară existentă între gelato şi îngheţată.

Spre deosebire de îngheţata obişnuită, gelato are o densitate sporită, întrucât e produs din lapte integral, cu o cantitate de grăsime cuprinsă între 5 şi 7%, constituind un desert uşor şi mai sănătos. Îngheţata este de regulă produsă din smântână, grăsimile ajungând la aproximativ 20% din cantitate sau chiar mai mult. În plus, gelato este un amestec obţinut la viteze de mixare reduse, dens şi fin datorită volumului mic de aer rămas în compoziţie, de până la 25 – 30 %, pe când îngheţata este o compoziţie cu o textură mai degrabă aspră, sticloasă, care înglobează un volum de aer care poate ajunge până la 50%.

"Ne-am promis să aducem la Oradea acel je-ne-sais-quoi al gelateriilor italiene în combinaţie cu o calitate ireproşabilă a produselor. Nişte produse fără conservanţi, agenţi de emulsionare şi stabilizatori, contrar îngheţatei pe care o găsim în comerţ." a completat Cristian Sabo.

Despre Bianco Milano

Bianco Milano este o gelaterie autentic italiană prezentă pe piaţa din anul 2013 în România, în oraşul Satu Mare. Pe lângă o gamă diversificată de deserturi îngheţate, potrivite pentru orice vreme, gelateria promite preparate cu ingrediente proaspete şi naturale, aducând garanţia unei atmosfere perfecte, într-un loc prietenos şi primitor.

(Advertorial)