Joi, 15 iulie, BILLA România deschide un nou supermarket în Oradea, al 51-lea din România. Noul magazin este situat în Piața Cetății, în cadrul Oradea Plaza, are 40 de angajaţi și o suprafață de vânzare de 840 metri pătrați.

Potrivit reprezentanţilor supermarketului, magazinul va pune la dispoziția clienților săi peste 6.500 de articole, de la legume și fructe, produse de patiserie, până la numeroase tipuri de carne proaspătă și de preparate și semipreparate.

"Oradea este unul dintre cele mai importante orașe din nord-vestul României și un important centru economic. Ca atare, decizia de deschidere a noului magazin a venit în mod natural și face parte din planul BILLA România de a-și oferi produsele și serviciile în cât mai multe orașe din țară", a declarat Sabin Fane, director de marketing al BILLA România.

Deschiderea supermarketului va avea loc la ora 8 dimineaţa și va fi sărbătorită cu oferte și promoții speciale. Astfel, primii 500 de clienți care achiziționează produse cu o valoare mai mare de 50 lei vor primi câte un voucher de 10 lei cadou.