În Oradea Shopping City se va deschide, sâmbătă, 3 februarie, un spațiu complex de petrecere a timpului liber, denumit „Fun Hub”, ce va include un cinematograf, biliard, bowling, jocuri arcade, trambuline. 

În ceea ce privește cinematograful, este vorba despre al doilea Cinema Palace din oraș, după cel din Lotus Center. Acesta va funcționa în 5 săli din spațiul fostului Cinema Cortina și, potrivit managerului Șerban Pantea, va fi dotat cu echipamente de ultimă generație. 

„Vom deschide cinci din cele șase săli disponibile, vom avea echipamente de ultimă generație, cele mai performante proiectoare Sony cu sistem 4K, scaune confortabile. Am renovat complet acel loc și am încercat cel puțin să menținem aceleași standarde ca aici (n.r. – Cinema Palace din Lotus Center)”, a detaliat pentru BIHOREANUL Șerban Pantea, general manager al cinematografului.

Deocamdată, nu a fost anunțat programul filmelor care vor rula acolo, dar acesta va fi publicat în zilele următoare. 

Pe pagina de Facebbok a mallului Oradea Shopping City se anunță inaugurarea, pe 3 februarie, a mai multor zone de distracție și petrecere a timpului liber: Pingwin Kids, un spațiu de petreceri pentru copii, cu mini oraș tematic, trambuline, tobogane; Shot Caffe Bowling & Biliard, cu 8 piste de bowling, 9 mese de biliard, jocuri arcade cu premii și un bar; Jumping House, cu trambuline clasice, trambuline olimpice, coș de baschet, teren de fotbal, groapă cu bureți, zonă de parkour, battle airbag-uri; VezuV Flavour Artisans: pizza, piadine, panino.

Centrul comercial Oradea Shopping City, ajuns falimentar, a fost cumpărat în 2018 de firma Sapient Center SA, devenită între timp OSC Center SA, în care acționari sunt: Crown Holding KFT (care deține Lotus Center SA), cu 60% din acțiuni, Alexandru Pop cu 30% din acțiuni și Lotus Center SA cu 10%.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!